Enda et vellykket #kristentreff er nå gjennomført :)

Denne gang i stavanger. oppmøte var bra, vi var på det meste 8 stykker; Akela [undertegnede], scorpen, malene, daseriff, answer, kikki17, icehawk og ricola.( Anette, Edmund, Marte, Trond, Lars Magne, Linn, Håkon og Randi)de to sistnevnte var spessielle gjester fra nabokanalen :)

Vi spiste pizza, kikki måtte desverre forlate oss tidlig, hun skulle no annet. Enkelte personer påstod at pizzaen "brennheit" ikke var sterk og kastet seg over colaglasset. Busted ;) Malene fant løsningen på Scorpens problem som singel - et kort med tekst "hvor er du prinsessen min". Så vi får håpe at når det blir lagt ut bilde av ham og kortet - vil problemet snart bli løst.

Etter pizzaspisingen, og endel leking av Eddi, [beklager - ikke leking, han brukte bare sine kreative evner og laget kunst av rømmedressing og tannpirkere] fant vi ut at vi måtte be om regningen før han fikk erstattningskrav ;) Etter det tusla vi litt rundt og funderte på hva vi skulle gjøre videre - valget ble bowling, desverre - så klarte vi nok å skremme bort våre gjester fra #herregud, så de stakk (skyldte på penger - meeeen, særlig troverdig? neppe ;) ) Vi fem som var igjen, kom oss da endelig ombord på en buss, og reiste ut til bowling Metro, på Mariero. De fortjener reklame, for god servis. De imponerte stort da de klarte å hoste opp en støttebandasje til undertegnede. Gjett hvem som fiksa det? Riktig, Eddi. (Han kommer nemlig langt med smisking og blunking til de mannlige servispersonene, blandt annet, så fikk han togreisen ut til byen gratis. Det er det ikke alle gutter som klarer når det er en mannlig kontrolør;) ) :)

Etter utallige striker fra Eddi, Trond og Lars Magne, klarte undertegnede også en, med god hjelp av støttebandasjen - så æren går vel til Eddi. Marte inrømte at hun er en dårlig taper, så undertegnede krasja likegodt hele bowlingmaskinen på banen. Men da var klokka så mye at det var på tide å tusle seg hjemover. Kun en ting burde vært gjort anderledes (hvertfall sånn ofesielt) Trond glemte å vinne bamse til Marte, det blir han neppe tilgitt med det første.

Men treffet ble likevel koselig :) Bilder og bowlingresultatene blir lagt ut senere :)
 
Akela/ Anette


PS: Har du et ønske om å arrangere treff ett sted i landet, er det bare å ta kontakt med oss på: treff adressen